O bendu

Članovi GET LUCKY BAND-a su iskusni i profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaRobert Safetović
(muški vokal)


Rođen 1993. godine u Beogradu. Muzikom se bavi od sedme godine. Pohađao muzičku školu Master blaster. Svoje vokalno umeće je razvijao i individualnim radom sa vrhunskim profesorima muzike. Zaljubljenik je u Fender gitare, koju izmedju ostalog poseduje i vrlo dobro svira. Voli da slusa Dina Dvornika, Zdravka Čolica, Tošeta Proeskog, Lexington bend…

Andrea Rađenović
(ženski vokal)


Rođena je 1988. u Beogradu, gde je završila srednju muzičku školu. Diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu na odseku opšte muzičke pedagogije. Profesor je muzičke kulture, a radi i kao profesor pevanja. Vrhunski vokal, za primer.

Miroslav Ilić
(gitara)


Rođen 1974. godine u Beogradu. Profesor je fizičkog vaspitanja i fitnes instruktor. Najbolji je gitarista među sportistima i najbolji sportista među gitaristima. 🙂 Muzikom se bavi od svoje petnaeste godine. Tokom svih ovih godina, stekao je iskustvo u različitim muzičkim žanrovima, nastupajući sa mnogim bendovima, orkestrima i solistima…

Nebojša Obradović
(bubnjevi)


Rođen 1984. u Beogradu, gde je završio Visoku turističku školu. Bubnjeve je učio kod prof. Miroslava Karlovića. Omiljeni muzički izvođači su mu Herbie Hancock, Weather Report, Miles Davis, Dave Weckl, Vinnie Colaiuta, Tool, James Brown, Gorillaz…

 

Daniel Bogdanović
(klavijature, vokal)


Rođen 1983. u Beograd, završio Fakultet za kulturu i medije i srednju muzičku školu “Mokranjac”u Beogradu. Bavi se profesionalnim radom kao kompozitor, aranžer, tekstopisac,instrumentalista i vokal. Osnivač, autor i izvođač je nekada popularne muzičke grupe „Mag“. Sviračko iskustvo u poslednjih više od 15 godina stiče u klubskim svirkama, proslavama firmi, svadbama i na koncertima.

Ivan Kuzev
(bas gitara)


Rođen 1986. godine u Beogradu. Završio je srednju muzičku školu “Stanković” na džez odseku za bas gitaru. Od muzike najviše voli funk, rock, jazz i pop.

Jovana Smolović
(violina, vokal)


Rođena je u Beogradu 1993. godine. Muzikom se bavi od svoje pete. Završila je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Tokom poslednjih sedam godina rada sa mnogim bendovima stekla je veliko sviračko i pevačko iskustvo.